Termék:

CDER2 elektromos láncos emelő markolat vezérléssel


__ Meglévő termékkínálata kiegészítéseként kínáljuk a KITO CDER2 elektromos láncos emelőt markolatvezérléssel. Ez a KITO láncos emelő különösen alkalmas az ismétlődő emelési feladatok automatizálását igénylő felhasználáshoz, és főként a gépsori technológiákban használják. Az emelő ideális kisebb rakomány rövidebb úton történő mozgatásához az alsó horoggal integrált markolatvezérlés működtetésével. __

TípusTeherbírás (kg)FEM üzemicsoport besorolás%EDEmelési sebesség (m/min)Láncméret (mm)Láncágak számaBeépítési magasság (mm)Önsúly (kg)
TípusTeherbírás (kg)FEM üzemicsoport besorolás%EDEmelési sebesség (m/min)Láncméret (mm)Láncágak számaBeépítési magasság (mm)Önsúly (kg)
ER2-001H1252m40/2016,6/2,8-1,44,3x12,01101029.0
ER2-003S2502m40/2010,8/1,8-0,94,3x12,01101029.0


A készüléket 125/250 kg közötti terhelésre tervezték, és alapfelszereltségként műanyag lánctartóval van felszerelve. Ergonómiai okokból emelési magassága 1,8 m-re van korlátozva. A kezelő egy kézzel vezeti a terhet, miközben irányítja az emelési vagy süllyesztési folyamatot. A markolatvezérlő egységben található potenciométer segítségével a fordulatszám függetlenül állítható. Különböző teherfogó berendezések, mint például láda- vagy csomagfogók is kezelőbarát teherkezelést biztosítanak. A bajonettzár lehetővé teszi a fogók és horgok széles választékának gyors cseréjét.


A CDER2 kétsebességes kivitelben kapható, a maximális emelési sebesség akár 16,6 m/perc 125 és 250 kg-os emelési kapacitások esetén. A biztonsági funkciók közé tartozik a nagy teljesítményű elektromágneses fék súrlódó tengelykapcsolóval és a felső-alsó végálláskapcsolóval a fokozott biztonság érdekében.


Az összes KITO elektromos láncos emelőhöz hasonlóan a CDER2 emelőkhöz is alapfelszereltség a KITO márkájú G80 nikkelezett teherlánc, amely kiváló minőségével és kopásállóságával emelkedik ki a piacon. Ez a teherlánc jól ismert korrózióállóságáról, valamint szupersima felületéről, amely nagymértékben csökkenti a láncszemek kopását.


Termék előnyei

Markolatvezérlés beépített potenciométerrel a változtatható fordulatszám szabályozáshoz

Ideális az ismétlődő emelési feladatok automatizálását igénylő alkalmazásokhoz

Az emelési vagy süllyesztési folyamat egyetlen kézzel történő vezérlése

Fokozott biztonság és pozicionálási pontosság az úttörő invertertechnológiával

Magas FEM besorolás: M6/3m

Termékgarancia: 3 év termékgarancia és 10 év garancia a fékrendszerre. A garancia csak akkor érvényes, ha betartják a kezelési útmutatóban leírt üzemi feltételeket, ellenőrzési és karbantartási időközöket


Tulajdonságok

Teherbírás 125-250 kg

Normál emelési magasság 1,8 m

Kevés karbantartást igénylő és könnyen kezelhető frekvenciaváltó 2 emelési sebességgel a teher pontos mozgatásához

Ergonomikus markolatvezérlés potenciométerrel a fordulatszám beállításához

Maximális mozgási sebesség akár 16,6 m/perc

Robusztus alumínium présöntvény test a frekvenciaváltó nagyobb hőelvezetéséhez

Gyorsan kioldható alsó horog

400 V / 50 Hz / 3P

Elektromágneses fék: jobb teljesítmény és biztonság

Felső-alsó végállás kapcsoló: kikapcsolja a motort, ha elérte a legmagasabb vagy legalacsonyabb pontot

Beépített üzemóraszámláló

Ergonomikus és felhasználóbarát nyomógombos vezérlés (IP 65 védelmi osztály)

Műanyag lánctartály

Termikus motorvédő

Felső horgos felfüggesztés